center

" Kom naar West Friesland en beleef Medemblik " door het oog van fotograaf Robert Gieling.

center center center    
HOME | MIJN WERK | NIEUWS | PHOTO | BESTELLEN | MUUR DISIGN | BEELD BANK

 

" Kom naar West Friesland en beleef Medemblik "

door het oog van fotograaf Robert Gieling.

Medemblik een stad die leeft in elk seizoen. Met zijn historische kern en rijk aan oude panden heeft het de looks om als fotograaf elke keer weer iets nieuws te ontdekken ondanks dat de tijd niet stil heeft gestaan. De vele wandelingen door en om Medemblik heeft mij mooie foto’s doen maken en zijn op Facebook “Medemblik in beeld“ te zien.
Maar ook zijn er mooie evenementen te fotograferen of musea. Uit schieters zijn voor mij het Nederland stoommuseum, waterweekend en de WO II evenementen zoals Operations Medemblik en 70 jaar bevrijding.
Maar voor al veel fotoplezier voor mijzelf en mooie beelden voor de Medemblikkers / bezoekers.

 

© Copyright Fotografie-RG 2009-2020.

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (fotografie-rg.nl en alle onderliggende paginaa's) aantreft bij Fotografie-RG of zijn gelinieerd aan fotografie-RG. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Fotografie-RG of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan Fotografie-RG voert het beheer over de pagina's op deze website.

Het linken en verwijzen naar de pagina op deze website is toegestaan. De webmaster stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

I.v.m. de wet AVG zal er scherp gekeken naar misbruik van beeld materiaal waar uit personen of andere herkenbaarheden die privacy gevoelig zijn gebruikt worden. Er zullen dan ook op juiste wijze gehandeld en aangemeld worden bij de daarvoor uitvoerende instantie.

Alle gegevens die in mijn bezit komen of met mijn bedrijf te maken hebben zullen op zo goed mogelijke en veilige wijze verwerkt en bewaakt worden tegen misbruik.

 

PARNERS VAN FOTOGRAAF ROBERT GIELING

center center center center
center center center center center
center center center center center

 

Fotografie-RG | Waterborg 271 | 1671NN Medemblik | MAIL
© 2020 All right reserved bij Fotografie-RG

Event Medemblik

Promoject

Esther's Experiens

Youu Medemblik

Gemeente Medemblik

Ned. stoommuseum

Oorlogs museum Medemblik

De oude bakkerij

Kasteel Radboud

Meelmolen de Herder

Oud Medemblik