/
center
Facebook
  center center center center center center
center
Instagram
center
Mail

 
About me

News

My work

Photography

Beeld bank

Wand decoratie

 

Na 7 jaar autosport fotografie ben ik in 2010 de uitdaging aangegaan als vaste fotograaf voor alle Stem evenementen in de Stad Medemblik. Na een paar jaar kwamen er steeds meer afnemers van mijn beeldmateriaal voor media en vakbladen. Dit resulteerde in 2015 met de start van Fotografie-RG en als freelance fotograaf verder te gaan.

Naast de evenementen fotografie ben ik eind 2019 de samenwerking aangegaan met NH nieuws voor nieuws foto's van allerlij gebeurtennissen in de Stad Medemblik.

Photography

Mijn fotowerk is gebaseerd op de plaats Medemblik. En de volgende fotografie vormen zijn de basis van mijn werk.

Veel van mijn foto's zij onstaan vanuit mijn wandeling s'morgens of s'avonds, daarnaast nemen de evenementen ook een flink deel van de tijd in beslag. Mede omdat ik naast de Stem en grote Medemblikker evenementen ook foto reportages lever aan NH nieuws.

 

Daarnaast hou ik van uitdagingen vanuit mijn beschikbare foto materiaal Nikon. Werk met het licht van de dag of locatie en beschik niet over een studio of aanvulde lichtboxen.

Werk op lokatie voor nieuws en familie foto's. Ook projecten waarvoor ik de middelen heb. Vaak samen met Corona Rentenaar van Promoject.

 


Fotografie-RG

Waterborg 271

1671NN Medemblk

Partners van fotograaf Robert Gieling
  center center center center center center  

© 2020 All right reserved bij Fotografie-RG
Stads photography
Evenementen photography
Vrij werk photography