center
Home | Actueel | Product | Links | Photo

© Copyright Fotografie-RG 2009-2017. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (fotografie-rg.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Fotografie-RG of zijn gelinieerd aan fotografie-RG. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Fotografie-RG of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan Fotografie-RG voert het beheer over de pagina's op deze website.

Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is toegestaan. De webmaster stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

I.v.m de wet AVG zal een ieder verantwoordelijk worden gehouden voor misbruik van foto's van afbeeldingen door onterechte plaatsing en daardoor misbruik makend van de afgebeelde personen. Alle kosten van schade of wat voor vorm ook zal aan u ten laste worden gelegd.

center
center center
center center
center center

Partners met een hart

voor Medemblik

Medemblik City is een onderdeel van Fotografie-RG. Het komt voort uit de vele wandelingen in en om de stad Medemblik.

Al dit moois word op de vele wandelingen vastgelegd van stads fotografie overdag en zonopkomsten met mooie lichtpartijen..

Om de vele mooie foto's niet te laten te verstoffen zijn ze te zien onder de volgende link muur disign.

center

+31 6 105 75 040

MAIL

right center

 

fotografie rg
fotograaf medemblik
medemblik city
nh nieuws
medemblik